Kl 3.30 var vi vågne igen og kunne bare ikke sove. Det er mærkeligt at få lavet om på sit indre ur. Men Kim kunne så se Formel 1 træning.

Da resten af Long Beach var stået op fandt vi et rigtigt hyggeligt sted at spise morgenmad. Omelet og french toast. Vi forstår lidt bedre, at så mange amerikanere er overvægtige smiley

Efter morgenmaden gik vi en tur til stranden og fik dyppet tæerne i Stillehavet. Hold fast hvor var vandet koldt. Men en fantastisk flot strand og helt fantastisk vejr. Man skulle næsten tro, at de kendte Ann. Der er opsat automater med sollotion faktor 30, til fri afbenyttelse. Det er eddermame god stil smiley

Vel tilbage på hotellet fik vi pakket sammen og igen bestilt en Uber. Søde Mark kørte os til San Pedro hvor vores skib Norwegian Star venter på os. Det gik forholdsvis nemt og smertefrit at komme ombord. Imponerende, når man tænker på, hvor mange vi var, der skulle checkes ind. Vi stod faktisk ikke i kø på noget tidspunkt, så alt i alt tog det kun ca. 15. minutter fra vi var blevet sat af til vi var ombord.

Hygiejne går man højt op i så inden vi kommer ombord står der en smilende og meget engageret kvinde med en sprayflaske og siger “Washy washy happy happy” og sprayer med desinficerende håndsprit.

Vi var spændt på, hvad “udvendig kahyt med vindue, men med begrænset udsyn” egentlig betyder. Vi var enige om, at hvis bare vi kan se om det er dag eller nat når vi kigger ud, så er det sikkert fint. Men vi har fået den dejligste kahyt med fin udsigt, så det kan vi ikke være utilfredse med.Efter at have checket kahytten ud går vi i gang med at checke skibet ud. Hold da op, hvor er det stort. Her er virkelig mange mennesker, som alle glæder sig til en fantastisk ferie.

Her er også virkelig meget personale. De er alle smilende og hilser hver gang vi møder dem. Det er tydeligt at de ønsker at vi får en dejlig tur.

Kl 16.30 står vi på klar på det øverste dæk med udsigt til den fine grønne bro og er SÅ klar til cruise. Og endelig kommer vi afsted.

Efter afsejling fik vi pakket ud. Så var der den svære beslutning om, hvor vi skal spise aftensmad. Der er mange restauranter ombord og der er meget lækker mad at vælge imellem. Sikke en luksus at bare sætte sig til bords og spise mad, man ikke selv har stået og lavet (gæt, hvem der skrev det) smiley

En tur i teatret blev det også til i dag. Med en forsmag på, hvad de byder på i løbet af turen.

Herefter en kold øl i 5 o’clock somewhere baren.

Og så blev der sagt godnat og tak for en dejlig dag ❤️