Endnu en dag på havet, nærmere bestemt gennemsejling af Panamakanalen. Kl 4.50 er Kim oppe på øverste dæk i første række, klar til indsejling under “Bridge of the Americas” og gennemsejling af den første sluse “Miraflores” den består faktisk af 3 sluser der hver hæver os 28 fod. Det kræver 8 “mules” som er små lokomotiver hvis opgave er at holde os midt i slusen. Vi var ikke mange på øverste dæk til at starte med, men da vi nærmer os slusen ved 7.30 tiden er der godt fyldt op.

De har i dagens anledning også åbnet det dæk der normalt er forbeholdt personalet helt ude ved stævnen, også her er der mange mennesker. Da vi 8.30 er igennem de 3 sluser og efter at have stået op i 3 timer og 45 minutter er det ved at være tid til morgenmad.

Ann har i mellemtiden sørget for at købe de særlige T-shirts, caps og den obligatoriske magnet til køleskabet, så vi mødes til morgenmad mens vi sejler igennem den næste sluse Pedro Miguel. Der er et par timer til vi når den næste sluse ved Gatun, så vi snupper lige en lille lur. Efter den velfortjente lur går vi op på soldækket og venter på at vi kommer til Gatun og da vi nærmer os går vi ned til det særligt åbne område så vi kan se den næste sluse herfra, der er rigtig varmt her, så da vi er inde i første sluse går vi ned på promenadedækket hvor der er lidt skygge og vind og hvor vi faktisk er rigtig tæt på slusen, vi kan næsten røre væggene her. Her får Kim taget den selfie der er nødvendig for dagens Geocache.

Da vi er igennem det hele går vi i kahytten igen og tager en lille ½ time inden vi skal i bad og i det pæne tøj. Det er årsdagen for Kims bypass, så det skal jo fejres. Aftenens middag skal indtages på Cagney, der er en af de betalte restauranter. Her står den på hummer bisque til Ann og østers til Kim og hovedretten er en stor Filet Mignon 8 oz bøf, som er helt fantastisk mør. For at slutte dagen rigtigt af går vi lige i “Sugarcane Mojito Bar” og slutter af med en drink, inden vi går til ro så vi er klar til Colombia i morgen.