I dag er vi ankommet til Acapulco. Vejrudsigten siger sol og 30 grader.

Vi har booket plads på en tur, der først bød på besøg hos de berømte cliffdivers. Frygtløse springer de direkte fra klipperne og i vandet. Det var vildt at se. De kravler også op igen efter de har sprunget, det er jo en præstation i sig selv.

Herefter gik turen til et lille lokalt marked, hvor de solgte hjemmelavede keramikting samt smykker i guld og sølv. Mexico er den største producent af guld og sølv i verden ifølge guiden Juan.

Så besøgte vi Hotel Los Flamingos, hvor mange berømtheder fra Hollywood har haft deres gang, John Wayne og Johnny Weismüller (Tarzan) købte det sammen, så deres venner kunne komme besøg og overnatte her. Johnny Weismüller ejede hotellet frem til sin død i 1994 og er også begravet i Acapulco. Han havde sin egen bungalow på hotellets område hvor han havde mange berømtheder på besøg. Hotellet er gammelt men stadig i brug, en overnatning for 2 personer i dobbeltværelse koster $80 og i lavsæsonen $50,
mange amerikanske og canadiske pensionister kommer herned og bliver i flere måneder. Priser på hoteller i Acapulco varierer fra $13 for en overnatning til $2.000. De billige er så kun med mexikansk aircondition (åbent vindue).

Vi sluttede den meget varme tur med besøg på Fort San Diego, som er museum over det gamle fort, der har bevogtet Acapulco de sidste 350 år.

Selvom klokken kun var 12.30 da turen sluttede, så var alle helt opløste af varme. Så vi besluttede os for at gå direkte ombord på vores skib, som lå lige overfor fortet.

Det er helt fantastisk at blive mødt at medarbejdere der står med bakker med iskolde våde vaskeklude, så man kan blive kølet ned. Og selvfølgelig også washy washy happy happy ?

Herefter stod den på frokost ombord og så en time på øjet. Vi er vel på ferie ?

Næste gang vi har mulighed for at opdatere bloggen bliver formentlig først når vi rammer Miami.