I dag ankommer vi til Cabo San Lucas. Vi har købt en udflugt til Lands End hjemmefra og skal sejle ud forbi Lovers Beach med den berømte bue og Neptuns finger. Lige ved siden af ligger i øvrigt Divorce Beach. Humor har de da i Mexico.

Efter morgenmaden går vi i redningsbådene for at blive sejlet ind til Cabo San Lucas.

Herefter tager det en lille time på vores udflugt. Virkelig dejlig sejltur, hvor der blev taget en masse billeder.

Herefter er der fri leg. Vi går en lang tur på marinaen, hvor det er svært at gå i fred for dem, der vil sælge udflugter og oplevelser. De tager dog nej for et svar og smiler pænt og ønsker os god dag.

Efter nogle timer finder vi et dejligt sted at spise frokost. De kan nu noget med fisk her ? Og det lokale øl i både en lys og en mørk udgave er lige hvad vi trænger til.

I havneområdet er der mange fugle, de fleste er pelikaner. De er virkelig frække og tror de ejer fiskerbådene. En enkelt søløve ser vi også, den konkurrerer med fuglene om fiskeaffald fra bådene. Det er sjovt at følge med i.

I dag er vi glade for at vi fik solcreme faktor 30 med. Der er godt nok mange, der ikke har tænkt på det og de får ikke en sjov nat.

Resten af dagen tilbringes med afslapning og spisning på skibet