Endnu en dag på havet. Men derfor behøver man ikke at kede sig. Vi har besluttet os at deltage i 2 events på skibet.

Først en seance med 2 af chefkokkene, der vil vise os en masse med chokolade. Man havde åbenbart bare ikke fortalt dem, at det handlede om chokolade. Til gengæld fik vi set, hvordan man pynter en bryllupskage ?

Og så havde vi set meget frem til Extreme napkin folding med Dave. Han står for underholdningen ombord og er en lystig fætter fra Australien (hans titel er Cruise director). Sjældent har vi grinet så meget. Han tog servietfoldning til et helt nyt plan. Man kan vist roligt sige, at vi aldrig har set noget lignende ?. Han var iført en serviet om hovedet som et pandebånd og en rød kåbe og som han sagde, “ja, min mor tror jeg er kaptajn på skibet”.

Herefter stod den på frokost og med vinduesbord blev vi forkælet med at se 10-12 delfiner følge skibet og lave de fineste spring. Så hyggeligt.