Vækkeuret ringer kl. 6 så vi er oppe og klar når vi ankommer, men det viser sig da gardinet bliver trukket for, at vi rent faktisk allerede er ankommet til havnen i Miami. Skibet er endnu ikke clearet til at vi må gå fra borde, det forventes at blive kl. 8.00, så vi går i Garden Café en sidste gang hvor Kim får lidt morgenmad, juice og kaffe, Ann får juice og the. Herefter går vi ned og samler de sidste ting sammen, får lagt en kuvert til Paul, vores “Junior Stateroom Steward” med tak for det hele. Vi går op og stiller os i køen så vi er klar når skibet er clearet. Der er allerede mange der venter, men da først der bliver åbnet går det hurtigt, ned til den berygtede US Customs and Border Control. Vi viste vores pas, fik scannet vores fingeraftryk og så var vi igennem med et stort smil fra betjenten og et ”welcome back”.?

Vi går udenfor og finder vores shuttlebus der skal køre os ud til vores lejebil i lufthavnen. Da papirerne er ordnet går vi ned til bilerne og får at vide, at vi kan vælge frit mellem de 7-8 biler vi får udpeget, nøglen ligger klar i bilen. Vi vælger en blå Nissan Rogue, en midsize SUV. Vi vælger at køre direkte ud til Everglade Safari Park, vi skal nemlig ud og sejle på en af deres berømte airboats og, hvis vi er heldige, også se alligatorer. På vej derud besøger vi lige en Starbucks hvor Ann kan få lidt morgenmad og Kim noget kaffe og så får vi sat et kabel i telefonen så der er Apple CarPlay, nu er der navigation der dur.?

Vi kommer ud til Safari parken, finder en P-plads og er i båden i løbet af 15 minutter. Turen skal tage 30-40 minutter og vi kommer ikke ret langt ud før der bliver åbnet for begge motorer, Kim finder en app der viser speedometer, 63 km/t sejler vi, det går stærkt når man bare sejler ind i nogle siv hvor man intet kan se, en rigtig sjov tur. Farten bliver taget af og vi finder 3-4 alligatorer hvor vi er tæt på dem og ser en masse fugle undervejs også.

Herefter går turen til Miami Beach hvor vores hotel er, ikke mange meter fra stranden.

Bilnøglen afleverer vi bare til “Valet-parking” så sørger de for resten, det koster $ 29 i døgnet, men det er noget billigere end de $3 det koster i timen på gaden. I vores velkomstbrev står der, at vi kan få en gratis drink i baren mellem 17 og 20, så det må vi hellere benytte os af ??