Så kom vi til den sidste hele dag af cruiset. Også i dag er vi på havet hele dagen.

Vi har tilbragt en del af formiddagen i “elskovsreden” betegnelsen for de runde madrasser med tilhørende puder, der er 4 af på voksendækket. De er normalt optaget hele dagen, men i formiddags var den ene pludselig ledig. Der blev slappet af et par timer. Fedt, når man bare kan slappe helt af. Ikke noget vi skal nå. En stor portion is blev også lige indtaget før vi lod nogle andre komme til ?

I aften skal vi bruge de sidste billetter til betalingsrestauranterne. Iflg menukortet skal vi have store bøffer. Så det må vi jo gøre ? Det viser sig dog da vi ankommer til restauranten at det ikke er store bøffer, det er 15 forskellige slags kød der er grillet på spyd og så kommer forskellige tjenere ind med 1-2 spyd ad gangen og spørger hvad vi vil have. Vi har fået et kort der er rødt på den ene side og grønt på den anden så kan vi selv vende det på rød når vi er mætte.

Vi slutter af i Gatsby bar med en drink og lidt musik af hus pianisten Dave, der både spiller Eagles og Billy Joel og så er tiden ved at være inde til at gå i seng.

I morgen kl 7.00 skulle vi ankomme til Miami og vi forventer at forlade skibet mellem kl 8 og 9.

14 dage går bare hurtigt.

Så har vi et par dage i Miami før turen går hjemad mandag eftermiddag.